Cart 0 Shopping Cart

You cart is currently empty.

Get More Bang For Your Buck

See Perks Below
FREE Gift $75.00 away
small
310 Apple Cider Vinegar Nutritional Supplement $24.99 Value
FREE Shipping $99.00 away

310 Blog

Subscribe to get the knowledge & inspiration for a happier & healthier you!

View All Posts - Lifestyle

NEW Organic 310 Shakes: Answers To Your Burning Questions!

As you may know, we recently launched our brand-new 310 Organic Shakes – which have so far received great applause from our users! But we’ve also had a lot of inquiries about the new formula… So, we wanted to take this time to answer some of the most commonly asked questions about the new shakes from our 310 Nutrition Community – to help fully explain why we truly believe they’re a step above the rest.

Ready to learn all about these amazingly-delicious, nutritious, whole food shakes?! Let’s go!

Most-Asked Questions on New Organic Shakes: Revealed!

1) How Do The New Shakes Taste?

Answer: Our new Organic Shakes are extremely delicious! We went above and beyond with both the richly-intense flavors and the luxurious texture – which is undeniably creamy, ultra-smooth and satisfying. You’ll definitely taste the difference from the first sip of the new shakes.

2) What Flavors Do New 310 Organic Shakes Come In?

Answer: We launched the new shake in three unbelievably-good flavors – along with an Unflavored Shake Base that allows you to mix up your own smoothie creations, letting the flavor of bold fruits and other ingredients shine through. The three new shake flavors are Rich, Indulgent Chocolate; Silky-Smooth Vanilla; and Blissful Salted Caramel.

3) How Did You Get The New Shakes To Be So Rich And Creamy?

Answer: What especially makes the new organic shakes stand out is the “no grit” texture that provides intense creaminess. This comes from our proprietary blend of organic, plant-based proteins – especially the indulgent texture of NEW pumpkin protein – combined with organic superfoods. There is also a luscious organic coconut creamer in the shake that gives an unmatched velvety texture.

4) How Is The New Organic Shake Different From The Original Shake Formula?

Answer: Beyond providing superior taste and texture, new Organic 310 Shakes contain all-organic and vegan ingredients – including plant-based proteins, superfoods, and sweeteners. The new formula features pumpkin protein instead of hemp, providing a richer, more velvety texture while supplying great nutrition – along with pea and brown rice proteins.

While there aren’t vitamins, minerals, or probiotics in this shake, there’s an all-organic superfoods blend, featuring highlights such as turmeric, ginger root, beet root, spirulina, chaga mushroom, and spinach to support optimal health and vitality.

5) Why Are There No Added Vitamins, Minerals, Or Probiotics In The New Shakes?

Answer: In order to make the new shakes organic, we weren’t able to keep the vitamin/mineral blend or the probiotics in the shake formula. However, the shake does include organic superfoods, making it a nutritious whole foods protein powder that doesn’t contain the unhealthy additives or chemical ingredients in many other shake formulas.

In addition, we offer complementing products on the 310 site that go perfectly with 310 Organic Shakes and support your healthy lifestyle. 310 Berry Juice is a convenient “greens” powder that tastes like juicy berries while containing over 70 whole food fruits, veggies, digestive enzymes, probiotics and more in every serving. You can easily mix one scoop of 310 Juice into a glass of water or into your blender when making smoothies!

In addition, we also have a convenient, once-a-day 310 Multi to help you get your recommended daily intake of vitamins and minerals, and a daily 310 Probiotic formula – featuring 9 live, active strains of beneficial, healthy bacteria to support a healthy digestive and immune system. Learn more about it here!

6) What Is Used To Sweeten 310's New Organic Shakes?

Answer: The new Chocolate and Vanilla Organic Shakes are sweetened with plant-based Stevia and monk fruit – giving a satisfyingly-sweet taste without the extra calories, carbs or added sugar. The Organic Salted Caramel Shake is sweetened with solely Stevia, and the new Unflavored Organic Shake is not sweetened at all – so you can sweeten it however you like!

 7) Why Does The New Shake Have More Calories?

Answer: The new shake features a coconut creamer that makes the texture rich, smooth, and creamy, while also adding additional healthy fats that help increase absorption of fat-soluble vitamins. Though this adds slightly more calories than our original formula, 110 calories is still considered a very low-calorie protein powder to help you meet your weight loss goals.

 8) Why Is There More Sodium In The New Shakes?

Answer: We made sure to keep the sodium levels of the new organic shakes within the recommended levels established by the American Heart Association for healthy adults. Sodium is a necessary part of the diet and people can very easily go over the recommended sodium intake when they’re eating processed foods; But, when eating a clean, whole foods, well-balanced diet, it’s more rare to go over your daily sodium intake, (unless you’re using a ton of table salt).

 9) Is The New Shake Fully Vegan? 

Answer: Yes, the new organic shakes use all organic, plant-based ingredients that are suitable for vegan and vegetarian diets. They are free from dairy, gluten, sugar, GMOs, and artificial additives; They’re also free from soy, offering nutritious plant protein alternatives for those who choose to limit or avoid soy in their diets. 

10) Is the 310 Shake Keto/Paleo-Friendly?

The new organic formulation is still very low in carbs, (at 2g of net carbs per serving) – with 2g of healthy fats from coconut creamer and other whole foods – they’re great for keto and paleo diets. You can also add 310 MCT Oil into your shakes for an even larger dose of healthy fats!

11) Will the Original 310 Shake Formula Still Be Available?

Answer: Yes, as of now we plan to keep both 310 Shake formulas: original and all-organic. You’ll find both types available under Meal Replacement Shakes on our website… However, we strongly suggest that if you have a flavor/flavors you love, you subscribe to them. You can do this right from each product page, and it ensures uninterrupted deliveries of the product to your doorstep on a schedule of your choice – even when it’s currently “in the vault” or unavailable. Plus, you’ll save 25% on each product and become eligible for special gifts with some deliveries!

12) What Makes 310 Organic Shakes, organic?

Answer: We chose to create a line of fully-organic shakes because we believe they fall nicely into a clean and healthy lifestyle, and offer additional benefits to support your goals. When you choose 310 Organic Shakes, you get deliciously-rich and creamy shakes that meet the standards of organic farming, including:

  • More natural methods for pest control

  • No genetically modified crops (GMOs)

  • Natural farming methods that improve soil quality

We believe the end result is a very nutrient-rich product with organic ingredients, grown the way that nature intended.

Minimize
5 Weight Loss Tips That Actually Work
Get 5 FREE Weight Loss Tips

Ready to shed the pounds? Whether you use our products or not, these 5 tips will help you get started!

5 Weight Loss Tips That Actually Work How Should We Send Your FREE Gift?
5 Weight Loss Tips That Actually Work What's Your Phone Number? We'll text you the tips, and keep you up-to-date with deals and news.
5 Weight Loss Tips That Actually Work What's Your Email Address?
We'll email you the tips, and keep you up-to-date with deals and news.
Minimize
5 Weight Loss Tips That Actually Work Your FREE Gift is on its Way!